BDP Account BDP ACCOUNT

Grensarbeid

BDP Account ligt als administratie- en belastingadvieskantoor dicht bij de Nederlands-Belgische grens. Wij hebben door onze ligging automatisch veel klanten die in Nederland werken, maar in België wonen en andersom. Ofwel grensarbeiders.

Indien u in een situatie als grensarbeider verkeert, dan krijgt u te maken met een wirwar aan verschillende regels en wetten op het gebied van fiscaliteit, administratie en verzekeringszaken. Grensarbeid is onze specialiteit, wij kunnen u dan ook voorzien van een gedegen advies en uw uiteraard helpen met zowel uw Nederlandse als Belgische aangifte.

Onze diensten

Fiscaal advies

Wij zorgen ervoor dat u niet langer meer wakker hoeft te liggen van die blauwe enveloppe. Uw Inkomstenbelasting aangifte wordt bij ons vakkundig verzorgd.

Meer informatie

Bedrijfsadministratie

Voor al het cijferwerk rond uw jaarrekening, administratieve automatiseringsvraagstukken en organisatie kunt u bij BDP Account terecht.

Meer informatie

Salaris administratie

Salarisadministratie is precisiewerk. BDP Account neemt u alle zorgen uit handen. Wij zorgen ervoor dat het met uw loonadministratie wel goed zit! 

Meer informatie

Grensarbeid

BDP Account ligt als administratie- en belastingadvieskantoor dicht bij de Nederlands-Belgische grens. Hierdoor hebben wij automatisch veel ervaring met grensarbeid.  

Meer informatie

MENU