BDP Account BDP ACCOUNT

Samenwerking

BDP wordt bnrmkb en boeqr
Het zal u niet zijn ontgaan dat de afgelopen jaren de toenemende complexiteit en aanvullende wet- en regelgeving vraagt om een goede ondersteuning van uw accountants- of administratiekantoor. Daarnaast zien we dat de ICT-mogelijkheden ook op administratief gebied een snelle ontwikkeling laat zien. Wij willen in staat zijn u in alle facetten te blijven begeleiden en ondersteunen. Dat vraagt om een organisatie die alle mogelijke dienstverlening in huis heeft en een omvang heeft om alle ICT-mogelijkheden optimaal te benutten. Dit was voor BDP Account reden om op zoek te gaan naar partijen waarmee we die belofte kunnen waarmaken. En die hebben we gevonden!


Samenwerking
Tezamen met accountantskantoor bnrmkb en administratiekantoor boeqr uit Roosendaal zullen wij u voortaan in uw administratieve, fiscale of andersoortige adviesbehoeften voorzien. Het accountantskantoor bnrmkb bestaat reeds 50 jaar, richt zich al jaren op de MKB-markt en beschikt over alle noodzakelijk expertises om u goed te kunnen begeleiden. Het administratiekantoor boeqr kent een uniek concept voor het kleinere MKB, ZZP-ers en particulieren. Samen met hen zijn we tevens in staat een volgende stap te zetten op het gebied van automatisering en robotisering van administraties. En dat geeft met name u als klant efficiencyvoordelen en gemak.  Als u meer over hen wilt weten, klik dan op één van onderstaande buttons.

       

Wenst u meer informatie of heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch 0164 - 612158, per mail info@bdp-account.nl of uiteraard via ons contactformulier.

Onze diensten

Fiscaal advies

Wij zorgen ervoor dat u niet langer meer wakker hoeft te liggen van die blauwe enveloppe. Uw Inkomstenbelasting aangifte wordt bij ons vakkundig verzorgd.

Meer informatie

Bedrijfsadministratie

Voor al het cijferwerk rond uw jaarrekening, administratieve automatiseringsvraagstukken en organisatie kunt u bij BDP Account terecht.

Meer informatie

Salaris administratie

Salarisadministratie is precisiewerk. BDP Account neemt u alle zorgen uit handen. Wij zorgen ervoor dat het met uw loonadministratie wel goed zit! 

Meer informatie

Grensarbeid

BDP Account ligt als administratie- en belastingadvieskantoor dicht bij de Nederlands-Belgische grens. Hierdoor hebben wij automatisch veel ervaring met grensarbeid.  

Meer informatie

MENU